Ads 468x60px

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

ΤΕΛΟΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2010









Τελείωσε και αυτή η σχολική χρονιά .
Στο σχολείο έγινε η καθιερωμένη γιορτή, παραδοσιακοί χοροί, μοντέρνοι και διάφορα σκετς , όμορφα προετοιμασμένα από τους δασκάλους και πολύ χαριτωμένα εκτελεσμένα από τα παιδιά μας.
Οι σύλλογοι μοίρασαν παγωτά προσφορά της εβγα , ένα cd από την εξαιρετική δουλειά που έγινε στη θεατρική αγωγή, και στα παιδιά τις έκτης τάξης αναμνηστικά μπλουζάκια και ένα λεύκωμα για να θυμούνται τους συμμαθητές και τους δάσκαλους τους।
στο τέλος έκλεισε η γιορτή με βεγγαλικά.

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ






EΚΔΡΟΜΗ 2010

Με πολύ μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος η εκδρομή του σχολείου.
Η ανταπόκρισή ήταν πολύ μεγάλη (4) τέσσερα λεωφορεία .
Ο καιρός πήγε να μας τα χαλάσει αλλά η θέληση ήταν τόσο μεγάλη που κανείς δεν σκέφτηκε να μην ανέβει στο λεωφορείο.
Στη διαδρομή , έβρεχε δυνατά μέχρι τον ισθμό που σταματήσαμε για καφέ, έδειχνε όμως σημάδια ότι θα ανοίξει ο καιρός , αποφασίσαμε έτσι ότι στο θέατρο θα πάμε και βλέπουμε........, μόλις φτάσαμε η βροχή είχε σταματήσει .
οι υπεύθυνοι του θεάτρου μας ενημέρωσαν για κάτι που όλοι έπρεπε να γνωρίζουμε ότι 4-5-6- Ιουνίου ήταν ημέρες περιβάλλοντος και έτσι μπηκαμε δωρεάν στο θέατρο ,το πολύ όμορφο και εντυπωσιακό ...........!!!!!!!!!!!!!
Η συνέχεια μας επιφύλασσε έναν απρόσμενο ήλιο και μια "ζεστή .... υπέροχη θάλασσα"για τους τολμηρούς και γλυκόπιοτο κρασί και μεζεδάκια για τους καλοφαγάδες, ήπιαμε , φάγαμε γελάσαμε , γνωριστήκαμε, γίναμε μια μεγάλη παρέα, και γυρω στις 17.00 πηραμε το δρομο τις επιστροφης .
Τραγουδήσαμε στο πούλμαν το " τα περάσαμε όμορφα όμορφα" ,"τρέχα τρέχα οδηγέ...." και βέβαια το "ΌΠΑ......." επιλογή των παιδιών.
Υποσχεθήκαμε ότι του χρόνου θα ήμαστε πάλι μαζί για την επόμενή εκδήλωση του συλλόγου.

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που αγκαλιάζετε έτσι τις εκδηλώσεις του συλλόγου ,και έτσι μας ενθαρρύνετε να συνεχίζουμε την προσπάθειά μας.