Ads 468x60px

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ 2013

Για μια ακόμη χρονιά στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι των Συλλόγων μας!
Αξίζει να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές γονείς που βοήθησαν στην οργάνωση και πραγματοποίηση της υπέροχης αυτής εκδήλωσης που έχει ως σκοπό το να έρθουμε πιο κοντά, να γνωριστούμε καλύτερα, να δημιουργήσουμε και να συνεισφέρουμε όλοι μαζί για το κοινό καλό του σχολείου μας.
Επίσης, ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όλους τους γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικούς, συγγενείς και φίλους που συμμετέχουν πάντα και αγκαλιάζουν τις εκδηλώσεις μας δίνοντάς έτσι σε μας τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας.
Σκοπός των συλλόγων μας είναι τα έσοδα αυτών των εκδηλώσεων να επιστρέφουν στο σχολέιο καλύπτοντας απαραίτητες λειτουργικές ή κτηριακές ανάγκες. Αυτή τη φορά τα έσοδα θα διατεθούν στη διαμόρφωση του προάυλιου χώρου.











ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΕΧ.ΥΠΗΡ. ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΟΜΒΡΙΑ ΥΔΑΤΑ

Κάθε φορά που βρέχει έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη και επικίνδυνη κατάσταση τόσο για εμας τους γονείς, όσο και για τα παιδιά. Το νερό της βροχής σχηματίζει ορμητικό ποτάμι σε όλο το μήκος της οδού Θεσσαλονίκης μπροστά στο σχολείο μας, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να έχουμε πρόσβαση ούτες οδικώς (με αυτοκίνητα), αλλά ούτε και με τα πόδια.
Στις 20 Νοεμβρίου, που αντιμετωπίσαμε για μια ακόμα φορά το πρόβλημα, πολλά παιδιά δεν είχαν πρόσβαση στο σχολείο, αυτά που κατάφεραν να φτάσουν βράχηκαν πολύ, ενώ κάποια άλλα γλίτωσαν τραυματισμό απο τύχη. Οι γονείς ήταν έξαλλοι, καθώς δεν δικαιολογείται τόσα χρόνια η ανυπαρξία και η αδιαφορία του Δήμου, πόσο μάλλον όταν αφορά την ασφάλεια παιδιών δημοτικού σχολείου. 
Γνωρίζοντας ότι το 3ο Διαμέρισμα εδω και τόσα χρόνια θέτει το πρόβλημα σε προτεραιότητα και δεδομένης της έγκρισής του, δεν μπορούμε να καταλάβουμε το λόγο της μη ολοκλήρωσης των έργων απομάκρυνσης των ομβρίων υδάτων των οδών Θεσσαλονίκης και 
Κυκλώπων.
Σας γνωστοποιούμε, ότι σαν Σύλλογοι Γονέων των σχολείων μας, απευθυνθήκαμε στον 
Συμπαραστάτη του Δημότη κάνοντας καταγγελία προς τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου 
Αθηναίων καθώς και σε κάθε αρμόδια δημόσια υπηρεσία αρμόδια για αυτό, ώστε να 
καταφέρουμε το αυτονόητο για εμάς και τα παιδιά μας.


ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

·      

     Με πρωτοβουλία των Συλλόγων μας, ο ΟΠΑΠ ενέκρινε χορηγία ύψους 5000 Ευρώ, για την επάνδρωση της αίθουσας πληροφορικής με σύγχρονους Η/Υ για τα παιδιά μας. Αγοράστηκαν 10 επιτραπέζιοι υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας και 2 laptop μαζί με τα απαραίτητα αξεσουάρ. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΟΠΑΠ για αυτή του την προσφορά που έδωσε την δυνατότητα στα παιδιά μας να κάνουν το μάθημα της πληροφορικής με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ικανοποιώντας έτσι και τις δικές μας προσδοκίες να αφήσουμε μια σημαντική παρακαταθήκη για τους μελλοντικούς μαθητές των σχολείων μας.








·       

ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Με οικονομική συνεισφορά των συλλόγων μας από τα επιτυχημένα bazaar Χριστουγέννων και Πάσχα και την συνδρομή του Δήμου Αθηναίων επισκευάσαμε τις τουαλέτες του ισογείου, ούτως  ώστε τα παιδιά να έχουν πρόσβαση χωρίς κινδύνους.








Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Έναρξη Απογευματινών Δραστηριοτήτων

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 76ου και 138ου
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ


Τα Δ.Σ. των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων οργανώνει για μια ακόμα χρονιά ενδιαφέροντα απογευματινά τμήματα δραστηριοτήτων για μαθητές και γονείς.
Τα μαθήματα ξεκινούν από 8 Ιανουαρίου 2014.


Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
 Α) για μαθητές

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
ΗΜΕΡΑ
ΩΡΑ    
ΤΜΗΜΑΤΑ
ΤΑΞΕΙΣ
ΣΚΑΚΙ
ΔΕΥΤΕΡΑ
5.00-6.00
6.00-7.00
2
Α’ Β’ Γ’
Δ’ Ε’ ΣΤ’
ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ
5.30-6.30
1
ΟΛΕΣ
LATIN- ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΙ
ΔΕΥΤΕΡΑ
5.30-6.30
6.30-7.30
2
Δ’ Ε’ ΣΤ’
Α’ Β’ Γ’
ΜΠΑΣΚΕΤ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
6.00-7.00
7.00-8.00
2
Α’ Β’
Γ’ Ε’ ΣΤ’
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
7.30-8.30
1
ΟΛΕΣ


Β) για ενήλικες

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
ΗΜΕΡΑ
ΩΡΑ
ΤΜΗΜΑΤΑ
LATIΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟΙ
ΔΕΥΤΕΡΑ
7.30-8.30
1
ZUMBA-PILATES
ΤΕΤΑΡΤΗ
8.30-9.30
1
ZUMBA-PILATES
ΣΑΒΒΑΤΟ
12.00-13.00
1
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
8.30-9.30
1



ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Για πληροφορίες
76ου ΤΣΑΓΡΗ ΤΖΕΝΗ τηλ.6971891070
138ου ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΗ τηλ.6978842319

Ευτυχισμένο το 2014