Ads 468x60px

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ¨ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ¨


Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των  76ου & 138ου 


Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των  76ου &138ου  Δημοτικών Σχολείων, σας ενημερώνει ότι την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι.  Οι   επισκέπτες αγόρασαν , χριστουγεννιάτικα στολίδια, βιβλία, παιχνίδια, ρούχα αλλά και γεύθηκαν σουβλάκια και  σπιτικά γλυκά, που έφτιαξαν  τα μέλη του συλλόγου. Τα έσοδα της εκδήλωσης, θα ενισχύσουν το έργο και τις προσπάθειες του συλλόγου μας και  γι αυτό σας ευχαριστούμε  πολύ. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των  76ου &138ου  Δημοτικών Σχολείων, δεν επιχορηγούνται από κανέναν φορέα και προσπαθούν  να αντεπεξέλθουν  στα έξοδα τους, μόνο με τις συνδρομές των μελών τους. Έτσι  κάθε σχολική χρονιά, παρά τις δυσκολίες, πραγματοποιούν  τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχουν  θεσμοθετήσει, δίνοντας χαρά στους  μαθητές αλλά και στους μεγάλους. 


Στο πλαίσιο αυτό,  κάθε χρόνο,  εκτυπώνεται  Ετήσιο Ημερολόγιο που  πωλείται προς 5€ από τους μαθητές και μέλη, σε καταστήματα της γειτονιάς, συγγενείς και φίλους.
Η  πώληση του ημερολογίου  από ομάδες των 4-5 μαθητών, ως πρωτοβουλία,  απελευθερώνει τις  δημιουργικές ικανότητες  των παιδιών, εθίζοντας τους  μαθητές στη συλλογική ζωή. Επίσης αναπτύσσει  την  υπευθυνότητα καθώς   γίνεται  συνειδητοποίηση των  καθηκόντων και των υποχρεώσεων των  μαθητών, μιας και μέρος των εσόδων από την πώληση διατίθεται  για την καθιερωμένη ετήσια εκδρομή τους.
Ως γονείς, μπορείτε να ενισχύσετε την πρωτοβουλία αυτή, παροτρύνοντας τα παιδιά να συμμετάσχουν   στις ομάδες πώλησης του ημερολογίου.


                                                 Σας ευχαριστούμε