Ads 468x60px

Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Ενημερωτικό σημείωμα 14/4/2018


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ – 14/4/2018

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,
με αφορμή την ανάρτηση του κου Γούση στη σελίδα του FB «Γονείς του 76ου ΔΣΑ», με θέμα την επικείμενη εγκατάσταση πρακτορείου ΟΠΑΠ με παιχνίδια VLT («φρουτάκια») σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων από την κύρια είσοδο του σχολείου μας (όπως ορίζει η κείμενη νομοθεσία), θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το ΔΣ έχει ήδη απευθυνθεί σε νομικό για να μας συμβουλεύσει για τη διερεύνηση και τις νόμιμες ενέργειες στις οποίες μπορεί να προβεί ο Σύλλογος Γονέων για το συγκεκριμένο ζήτημα.
Για το θέμα θα ενημερωθεί δεόντως και η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας.
Σε περίπτωση κινητοποιήσεων – εφόσον χρειαστεί- θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η φυσική παρουσία των γονέων του σχολείου μας θα πρέπει να είναι πολυπληθής και δυναμική, όπως σε κάθε ζήτημα που αφορά τα παιδιά μας. Δεν αρκεί η φυσική παρουσία ΜΟΝΟ των μελών του Δ.Σ. και 1-2 γονέων εκτός Δ.Σ., για ένα σχολείο το οποίο έχει 360 περίπου μαθητές.
Για κάθε απορία/ διευκρίνιση ή θέμα που αφορά το σχολείο μας και άπτεται της δικαιοδοσίας και της δραστηριότητας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, μπορείτε να απευθύνεστε κατ’ ιδίαν στα μέλη του ΔΣ ή στο email του Συλλόγου: goneispetralonon@gmail.com .
Επίσης, μπορείτε να ενημερώνεστε για τη δράση του στο επίσημο blog του, goneispetralonon.blogspot.com.
Με εκτίμηση, το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων& Κηδεμόνων