Ads 468x60px

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ 

 

Αγαπητοί γονείς – κηδεμόνες, 

 

ο Σύλλογος Γονέων του 76ου Δημοτικού Σχολείου προτίθεται να οργανώσει  δραστηριότητες για τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας στο χώρο του σχολείου και έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες αδειοδότησης που απαιτούνται. 

 

Παρακαλούμε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για τις παρακάτω δραστηριότητες που θα γίνονται Σάββατα 10 π.μ. – 1 μ.μ.  

 

-- Ρομποτική  

-- Θέατρο 

-- Χορός – Hip Hop  

-- Σκάκι  

-- Παραδοσιακοί χοροί 

 

Επειδή πολλές δραστηριότητες θα γίνονται ταυτόχρονα τις ίδιες ώρες, παρακαλούμε να δηλώσετε με σειρά προτεραιότητας ποιες δραστηριότητες επιθυμείτε και για ποιο παιδί. Αν υπάρξει δυνατότητα σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα διαμορφωθεί και τον αριθμό των παιδιών σε κάθε τμήμα, ένα παιδί θα μπορεί να συμμετέχει σε περισσότερες δραστηριότητες. 

 

Ανάλογα με το ενδιαφέρον που θα εκφράσουν οι γονείς θα επιλεγούν και οι αντίστοιχες δραστηριότητες. Τα τμήματα και οι ώρες θα διαμορφωθούν μόλις μαζευτούν οι συμμετοχές. Αν συμπληρωθεί ο μέγιστος αριθμός σε ένα τμήμα θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Στη συνέχεια θα ενημερωθείτε για την ημερομηνία έναρξης και το ακριβές πρόγραμμα των τμημάτων. 

  

Ορισμένοι γονείς θα πρέπει να παραμένουν στο χώρο του σχολείου κατά τη διάρκεια του μαθήματος του παιδιού τους/ των παιδιών τους – τουλάχιστον δυο γονείς ανά τμήμα - ώστε μαζί με τα μέλη του ΔΣ να φροντίζουν για την ομαλή λειτουργία των δραστηριοτήτων. Επίσης όσοι παραπάνω γονείς επιθυμούν, επιτρέπεται να παραμένουν στο χώρο του σχολείου κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας. Είναι μια συλλογική διαδικασία από εμάς, τους γονείς, για τα παιδιά μας και όλοι θα πρέπει να συμβάλλουμε για να πραγματοποιηθεί. 

 

Αν ενδιαφέρεστε παρακαλούμε στείλτε μέχρι ΤΡΙΤΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2022 στο e - mail του Συλλόγου (goneispetralonon@gmail.com) 

 

Ονοματεπώνυμο Γονέα – Κηδεμόνα και Τηλέφωνο.           

 

Ονοματεπώνυμο μαθητή – μαθητών και τάξη / τμήμα.  

 

Δραστηριότητα /τες που σας ενδιαφέρουν και για ποιο παιδί. 

 

 

Με εκτίμηση  

Το Δ.Σ.