Ads 468x60px

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

«Σχολικός Εκφοβισμός» - Ανοιχτή συζήτηση με ειδικούς

 


Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Σας καλούμε όλους την Παρασκευή, 13 Γενάρη στις 6 μ.μ. στο σχολείο, όπου θα γίνει η πρώτη ανοιχτή συνάντηση με τις κυρίες Κατερίνα Χρυσανθοπούλου, Κοινωνιολόγο, MSc και Νάντια Δήμα, Ψυχοπαιδαγωγό, Msc από το Κέντρο Πρόληψης Αθηνά Προναία της 3ης Κοινότητας Δήμου Αθηναίων.


Θέμα της συνάντησης θα είναι ο «Σχολικός Εκφοβισμός».


Παρακαλούμε να είστε στην ώρα σας, γιατί η συζήτηση θα ξεκινήσει χωρίς καθυστέρηση.


Ο Σύλλογός μας νιώθοντας τη διαχρονική ανάγκη των γονέων για στήριξη στο επίπονο και μοναδικό έργο τους, κάνει μια ειλικρινή προσπάθεια προς αυτήν την κατεύθυνση, ειδικά σε μια περίοδο, όπου μαζί με τις οικονομικές δυσκολίες έρχονται στην επιφάνεια και πολλά σοκαριστικά γεγονότα που μας θέλουν σε εγρήγορση, καθιστώντας την επιστημονική ενημέρωση και πληροφόρηση των γονέων επιτακτική.


Υπενθυμίζουμε, πως παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και Σχολή Γονέων, με ξεχωριστές συναντήσεις. Η ομάδα είναι κλειστή και προϋποθέτει την δέσμευση των μελών της για όλη τη διάρκεια των συναντήσεων, ενώ αποκλείεται η είσοδος νέων μελών μετά τη δημιουργία της. Πρόκειται για 5 δίωρες συναντήσεις, με θέμα Ενδυναμώνω τον εαυτό μου, ενδυναμώνω το γονεϊκό μου ρόλο και θα γίνονται μια φορά το μήνα, ημέρα Παρασκευή και ώρα 6 μ.μ. στο σχολείο μας.


Υπάρχουν ακόμη ορισμένες κενές θέσεις για τη Σχολή Γονέων και παρακαλούμε όσους ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στο e- mail του Συλλόγου  goneispetralonon@gmail.com 



Με εκτίμηση,



το ΔΣ