Ads 468x60px

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Για το ξεκίνημα της χρονιάς!

 Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

καλό μήνα! Στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, σας ενημερωνουμε τα εξής:
- Κατα τη διάρκεια του καλοκαιριού έγιναν εργασίες για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτηρίου, οι οποίες ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί. Εχει γίνει αντικατάσταση των κουφωμάτων απο την πλευρά της αυλής, νέα μόνωση στην ταράτσα, βάψιμο εξωτερικά με ειδικό χρώμα για θερμομόνωση, βάψιμο των διαδρομων και κατόπιν, θα βαφτούν και οι τάξεις και θα αντικατασταθούν τα κουφώματα επι της οδού Κυκλώπων. Ειμαστε πολύ χαρούμενοι, διότι επιτέλους, ευοδώθηκε ο αγώνας ΟΛΩΝ ΤΩΝ Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του 76ου και του 138ου Δημοτικού που συστεγαζόταν μέχρι πριν λίγα χρόνια. Ο αγώνας αυτος ξεκίνησε το 2011 !!!!!
- Καθαριστές δεν έχουν διοριστεί μέχρι στιγμής απο το Δήμο και απ΄ότι φαίνεται δεν θα έχουν διοριστεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Προς το παρόν, στο σχολείο έχουμε ΜΟΝΟ τη μόνιμη καθαρίστρια. Γίνονται ενέργειες, λόγω της κατάστασης, να καθαριστεί απο ιδιωτικό συνεργείο, με έξοδα της σχολικής επιτροπής.
- Επειδή χρέος και μέλημα του Συλλόγου Γονέων και των μελών του (γονείς/κηδεμόνες του σχολείου) είναι η υγεία, το χαρούμενο και ασφαλές περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται τα παιδιά μας πολλές ώρες της ημέρας και διαπιστώσαμε ότι ΟΙ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΤΩΝ ΤΆΞΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΣΚΟΝΗ,
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΟΥΣ, αναλαμβάνοντας να πλύνει ο/η καθένας/καθεμία, όσες μπορεί, στο σπίτι του.
Εχουμε 18 τμήματα, οποτε χρειαζόμαστε αρκετούς!
Για την παραλαβή των κουρτινών και το συντονισμό της δράσης, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. κο Σταύρο Τζαγκαράκη στο τηλ. 6978383171.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων κι ελπίζουμε στην άμεση συμμετοχή σας!
Το Δ.Σ.