Ads 468x60px

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!

 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις ενέργειες του Συλλόγου μας το τελευταίο διάστημα:

-        Πραγματοποιήθηκε εθελοντικός καθαρισμός του προαυλίου από γονείς του σχολείου, καθώς υπήρχαν σκουπίδια, υλικά από την αναβάθμιση του κτηρίου, πρόκες, βίδες, κομμάτια γυαλιών, αποτσίγαρα, κουτιά αναψυκτικών, μέχρι και μαχαίρι. Ελπίζουμε να μην έχουν μείνει άλλα επικίνδυνα υλικά…..

-        Πλύθηκαν οι κουρτίνες από γονείς και κρεμάστηκαν αυτές του πρώτου ορόφου, καθ’ όσον οι εργασίες δεν έχουν τελειώσει ακόμα.

-        Ξεκίνησαν, από τον σύλλογο, οι εργασίες επισκευής και ανανέωσης της σκηνής και της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων.

Οσον αφορά την καθαριότητα εσωτερικά:

-        Παρ’ όλο που μπήκε ιδιωτικό συνεργείο καθαρισμού, ένα τόσο μεγάλο σχολείο δεν καθαρίζεται με ένα «πέρασμα». Οι αίθουσες έχουν σκόνη ακόμη, όπως επίσης τα τζάμια δεν είναι καθαρά. Οσον αφορά τους καθαριστές του σχολείου, η μία ανέλαβε την Τετάρτη 9/9 και ο άλλος ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/9, μετά από πολλές πιέσεις, τόσο της Διεύθυνσης του σχολείου όσο και του Δ.Σ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗ, για να λειτουργήσει το σχολείο μας, όσον αφορά το θέμα καθαριότητας, όπως τον περασμένο Ιούνιο.

Ευχαριστούμε πολύ τους γονείς που μας βοήθησαν όλες αυτές τις ημέρες και ελπίζουμε να σας έχουμε κοντά μας και στις διεκδικήσεις και στην υλοποίηση των σχεδίων μας.

Καλή σχολική χρονιά!!!

Το Δ.Σ.